ABB
Abloy
AEL-koulutuspalvelut
Aikakulta
AKT
Boliden
Descom
EADS
ExxonMobil
Finavia
Fortum
Galvatek
Grundfos
Hahle
Holiday club
Iittala Group

Independence Invest Finland
ISS-palvelut
IT-line
Jartek
Kansaneläkelaitos
Kesko
Kymen Puhelin
Laatukeskus
Logica
LST Group
Mateko
Mediconsult
Meilahden sairaala
Metso
Metsä Group
Metsäliitto-konserni

Movial
Mylab
Neste Oil
Nokia Siemens Networks
Nordea
Orion
Osuuspankki
PacketVideo
Profil-Lista
Puolustusvoimat
Radisson SAS
Rautatieläisten liitto
Royal Canin
Sito
Skoda
Sonera

Sosiaali- ja terveysministeriö
St1
Stockmann
Talenom Kuusamo
Tieto
Valio
Valon kone
Valtiokonttori
Verohallinto
Viihdekeskus Flamingo
Vitario
VTT
YIT
Ruukki
Sampo-Pankki
Sanoma-WSOY

Sekä useat muut erikokoiset yritykset ja yhteisöt...

Yritysten ja yhteisöjen tilaisuudet

"Olemme ilolla hämmästelleet Risto Leppäsen taitoja toistamiseen sekä henkilöstö- että asiakastilaisuuksissamme. Hänen esityksensä ovat tuntuneet joka kerta tuoreilta ja mukaansatempaavilta. Riston verbaliikka ja kyky reagoida tilanteisiin sopivalla tavalla juuri kyseisessä hetkessä ovat huippuluokkaa. Hän huomioi aidosti kulloisenkin yleisön erityispiirteet.

Tilaisuuksien vastuullisena järjestäjänä minulle on erityisen tärkeää voida luottaa ohjelman laatuun ja siihen, että tilaisuus muistetaan positiivisesti. Suosittelen lämpimästi Risto Leppäsen Showta muillekin asiantuntijaorganisaatioille!"

- Taija Siipilehto, Commit Oy

"Risto Leppänen performed a fantastic show to our multicultural audience.
It highlighted our company's anniversary party."

- Johanna Kyckling, Intel Finland Oy

"Risto Leppänen hauskuutti ja hämmästytti lähes 1000 vierasta Isännöintipäivien iltajuhlassa Tampereella. Esityksensä toteutuksessa hän huomio hienosti tilaisuuden luonteen ja yhteistyö sujui muutenkin mutkattomasti. Kuulimme Riston esityksestä myös jälkikäteen paljon kehuja. Kiitos!"

- Wilma Wallin, Isännöintiliitto

"Risto is a real entertainer who loves his job. He is a professional and super funny. He performed at our company party and our employees loved him. I can recommend Risto to any event where multi-talented and versatile entertainer is needed."

- Terhi Kangas, Avaus Marketing Innovations

"Kiitos mahtavasta, magikoomisesta showsta yritystemme yhteisessä pikkujoulujuhlassa. Kaikki ovat kiitelleet esiintymistäsi, joka sai porukan välittömästi mukaansa ja piti energisyydellään sekä vauhdillaan otteessaan loppuun asti. Kun myös tilaamiseen liittyvät käytännön asiat sujuivat nopeasti ja täsmällisesti, on helppo suositella palveluitasi muillekin."

- Hilkka Helminen, Oy Osk. Rajala/Rajala Camera

"Olemme erittäin tyytyväisiä lähitaikuusesityksiisi tupaantuliaisjuhlassamme, jossa oli vieraita yli 400. Osallistujilta on tullut paljon kiitosta lupsakkaasta ja miellyttävästä esiintymistyylistäsi. Tekemäsi taikatemput olivat todella ammattimaisia ja tasokkaita. Lisäksi ilahdutti, että esiinnyit sujuvasti myös englanniksi ulkomaisille vieraillemme."

-Mikko Korkea-aho, Nordean IT-yksikön Suomen toiminnot

"Magikoomikko Risto Leppänen esiintyi Kauhavalla kansainvälisillä asiakaspäivillämme, jossa oli vieraita lähes 30 maasta. Hän otti juontajana tilanteen haltuun ensi hetkistä alkaen.

Lähitaikuus upposi eri kansallisuuksiin hyvin ja vieraamme ällistelivät illan aikana myös taikashowta lavalla. Leppäsellä on taito yhdistää taikuutta ja huumoria sopivassa suhteessa ja juuri tilanteeseen sopivalla tavalla. Suosittelemme!”

- Piia Pajuvirta, Finn-Power Oy

"Risto Leppäsen Show on ollut viime vuosina kansainvälisen koulutustilaisuutemme päätösillallisen ohjelmanumero. Hänen taikuutensa on kerrassaan hämmästyttävää ja höystetty sopivasti hauskoilla jutuilla. Riston englannin kieli on niin luontevaa, että voin suositella esitystä kaikkiin tilaisuuksiin joissa kansainvälisen yleisön halutaan todella viihtyvän." 

-Annika Pohtio, Pöyry

“Kiitos lähitaikuudestasi Eläinlääkäripäivien osastollamme. Asiakkaat olivat vaikuttuneita ja olemme kaikin puolin tyytyväisiä päivään!”

- Hannu Marttila, Orion Oyj

“Risto ihastutti ja ihmetytti taidoillaan henkilöstöämme risteilyllä kuulaassa kevätsäässä. Lähitaikuuden ansiosta kaikki saivat osansa magiasta ja sitä, sekä illan huikeaa Showta, muistellaan vielä pitkään.”

-Sirpa Rantonen, Neste Shipping Oy

"Kiitos esiintymisestäsi yrityksemme 50v-juhlissa. Showsi ylitti odotuksemme. Henkilöstöltä ja yhteistyökumppaneilta saamamme palaute on ollut pelkästään positiivista." 

-Teemu Uimonen, Jartek Oy

"Kiitos ihan huikeasta esityksestä asiakastilaisuudessamme! Sinulla on uskomaton talentti valloittaa yleisö!"

-Iiris Miettinen, Disar Oy

"Suurkiitos esityksestäsi! Se oli napakymppi. Tunnelma oli jo alun perin hyvä, mutta pääsimme supervauhtiin showsi myötä. Kyselin palautetta pikkujouluistamme ja ne on todettu parhaimmiksi ikinä. Osakiitos siitä kuuluu ehdottomasti sinulle!"

-Anu Tanskanen, Fifth Element Oy

“Kiitos vielä kerran! Yhdistetty stand-up ja taikuus toimi hyvin englanniksikin. Oli uskomatonta miten tykitit juttuja ja temppuja tulemaan ilman että oli sekuntiakaan välissä, ettei jotakin olisi tapahtunut!"

-Tiina Luoma, Finpro

"Risto Leppäsen lähitaikuus valloitti Betoniyhdistyksen 85v-juhlaseminaarissa Helsingissä. Hän osasi joko todella lukea ajatuksiamme tai huijata mestarillisesti. Betoninlujaa ammattitaitoa ja tasokasta viihdettä joka tapauksessa."

-Jussi Mattila, tj. Suomen Betoniyhdistys

"Esityksesi teki tehtävänsä ja sait porukan taitavasti mukaan. Vauhdikas supliikki ja juttusi olivat taikuuden ohessa erittäin hyviä. Voimme ehdottomasti suositella showtasi muihinkin yritysjuhliin ja tapahtumiin." 

-Timo Uusimäki, Nokia Solutions and Networks

"Kiitos vielä maagisen hauskasta SHOWsta henkilökuntamme juhlassa! Taituruuttasi ja taikuruuttasi oli upeata seurata." 

-Marjo Valjakka, Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

"Taikuri Risto Leppäsen Stand-up -taikashow oli Sähköinsinööriliiton pikkujoulujen ehdoton kohokohta. Tunnetusti tarkat sähköinsinöörit olivat vilpittömän hämmästyneitä Leppäsen taikashowsta, jossa yhdistyivät mukaansatempaavasti huumori ja taikuus. Tuntui kerrankin siltä, että niin katsojat kuin itse taikurikin nauttivat esiintymisestä. Ei ihme että Leppänen on voittanut Suomen mestaruuksia!" 

-Kari Lilja, Sähköinsinööriliitto ry

"Taikuri Risto Leppäsen Stand-up -taikashow Yleissairaalapsykiatrian valtakunnallisilla koulutuspäivillä saavutti toivomamme lopputuloksen, eli vapautti tunnelman nopeasti ja viihdytti osallistujia suvereenisti. Naurut olivat ratkiriemukkaat ja vieraiden kommentit ohjelmasta positiivisia. Loppuilta vietettiin poskilihakset kipeinä ja hämmästelyä riitti seuraavan päivän lounaallekin."

-Pia Makaroff-Lindgren, Peijaksen sairaala

“Risto Leppänen oli FANTASTINEN. Ihmettelimme ja nauroimme kylkiluut kipeiksi.”

- Liisa Uusipaikka, Vitario Oy

"Taikuri Risto Leppänen esiintyi Naantalissa Suomen sydänkirurgien ja -anestesiologien iltajuhlassa. Vaikka itsekin olemme "käsityöläisiä" ja melko näppäriä sormistamme, emme voineet kunnolla uskoa silmiämme seuratessamme Riston esitystä. Aivan huikeita korttien ja rahan vaihtumis/katoamis -numeroita. Lähitaikuudessa luulee pystyvänsä seuraamaan tempun suoritusta niin, että salaisuus paljastuu, mutta sitä todellakin vain luulee.  Suosittelen juhliinne ohjelmanumeroksi!"”

-Anne Lahti, Suomen Thoraxkirurgiyhdistyksen sihteeri

"Sadat leipomoalan toimijat kokoontuivat Jyväskylään Leipuripäiville 12.-14.8.2011. Riston Show täydensi hyvin iltajuhlamme ohjelmaa, tempaisi mukaansa ja synnytti yleisössä innostusta. Sopii tilaisuuksiin, joihin halutaan hyvänmakuista ohjelmaa."

-Suomen Leipuriliitto

"Avauspuheenvuoron jälkeen pääsimme näkemään aitoa taikuruutta, jota oli esittämässä Magikoomikko Risto Leppänen. Taikuri ei jättänyt ketään kylmäksi esityksessä, jossa katosivat kellot, rahat ja järkikin välillä."

-Haukilahden venekerho ry.

"Julkisen alan merenkulku erikois ja energiatekniset JAME ry vietti 60v-juhliaan Katajanokan kasinolla. Risto Leppänen jätti itsestään ammattimaisen kuvan jota on kiitelty paljon juhlien jälkeenkin. Show viihdytti taidokkaalla magialla ja huumorilla joka oli nasevaa, mutta hyväntahtoista ja tilaisuuden arvokkuuteen sopivaa." 

-Kari Virtanen, JAME ry
Pyydä tarjous

Yksityisten merkkipäivät

“Kiitos huikean hienosta esityksestä; sain terapeuttisen korjaavan kokemuksen. Koulussani aikoinaan esiintynyt taikuri, jota siis en nähnyt puhujanpöntöstä jonne opettaja minut unohti "jäähylle", oli Solmu Mäkelä. Menestystä tärkeään työhösi. Tuot ihmisille vapauttavia kokemuksia.”

- Tapio Aaltonen, kirjailija, yritysvalmentaja

"Taikuri Risto Leppäsen lähitaikuus ja Stand-up -show nosti tunnelman kattoon mieheni  50-vuotisjuhlissa! Risto sai vieraamme täysillä mukaan esitykseensä. Naurua riitti ja mukavia muistoja syntyi! Suosittelen lämpimästi!" 

-Mervi Anttila

"Juhlat lähtivät käyntiin upeasti esitykselläsi! Ja vieläkin tulee päivittäin kyselyitä, että kuka se "äijä Las Vegasista" olikaan :-) " 

-Jussi Salmela

"Kiitos aivan mahtavasta Showsta, teit taikuuden maailmallasi ja persoonallisella otteellasi juhlistani ikimuistettavan. Hienoa että meillä Suomessa on tarjolla monenlaista tasokasta viihdettä, ja taikuus toimii aina." 

-Maija Rantala-Kukkurainen

"Kiitos ohjelmasta jonka teit 50v-juhlissani Jalasjärvellä. Ohjelma on jäänyt elämään ja kirvoittanut monet keskustelut kahvitauoilla niin minun kuin vaimonikin työpaikalla. Voin suositella maagisia palveluitasi varauksetta."

-Mikko Pikkutupa

"Suurkiitokset Sinulle vielä onnistuneesta ohjelmanumerosta juhlissamme. Esiintymisesi sai yleisön avautumaan ja rentoutumaan; kun ihmiset saadaan osallistettua, sekä osallisilla että yleisöllä on oikeasti hauskaa! Esityksesi jälkeen meillä oli helppo työ saada porukka innostumaan omista ohjelmanumeroistamme."

-Carl Slätis

“Kiitos vielä kerran esityksestä!!! Nyt on kulunut juhlastani noin 4 vuorokautta ja en ole palautunut ollenkaan tunnelmasta. Koko ajan palautuu mieleeni yksityiskohtia ja hetkiä juhlani kokonaisuudesta, jossa sinun esityksesi oli tärkeässä roolissa.”

 -Osmo Kinnunen

Hääjuhlat

"Haluan vielä kiittää onnistuneesta esiintymisestäsi hääjuhlassamme. Taikuus heti alussa avasi hienosti illan ja nosti tunnelman kattoon. Stand-up -shown jälkeen tekemäsi lähitaikuus kruunasi esityksen. Illan aikana juhlavierailta saamassani palautteessa kehuttiin kovasti esitystäsi ja erityisesti sitä, että kaikki vieraat kokivat tulleensa huomioiduksi. Taikuutesi todella lumosi yleisön, joka poistui kartanosta onnellisena ja hyväntuulisena."

-Eeva Ylätupa

"Vieläkin, melkein kuukauden jälkeen, saamme lähes päivittäin kuulla mielenkiintoisista ohjelmanumeroistasi häissämme. Ne todella vapauttivat tunnelmaa ja herättivät keskustelua jopa aivan vieraiden pöytäseurueiden keskuudessa. Olit meille nappivalinta. Suosittelemme sinua muillekin juhlijoille, jotka haluavat jotain erityistä ja ainutlaatuista juhlapäiväänsä - ja muisteltavaa arkeen juhlien jälkeenkin." 

-Saija ja Matti Leivo

"Suuri kiitos loistavasta hääjuhlan ohjelmanumerosta, olemme todella tyytyväisiä." 

-Sari Tarhanen